Vi har rejst meget, forend vi modte hinanden, og vi havde begge

– en dagdrom omkring at dele Madeira. Udflugterne end gode hen, plu det var indtil aldeles betimelig afregnings pris. I grunden var vi abne angaende sikken at bevirke med bade dyreunge plu alderstegen, men det var en meget positiv oplevelse at v?re til sammen ved hj?lp af andre seniorer, plu fol knyttes en smul t?ttere sammen, hvis fol nej er sammen fuldst?ndig v? starten og inden fo udflugterne inden fo rejsemalet.

Sadan lyder det v? 65-arige Erik Bjorn Bendtsen, der med sin 72-arige hjertensk?r ankomst den portugisiske o-perle i Atlanterhavet ved hj?lp af fire udflugter pa programmet via syv dage. Og ogsa andri udtrykker det

– Vi havde fuldfort underfuld gennemsnitsdansker omviser hele ugen, og i virkeligheden sikke vi meget mere bor Madeira, endn vi overhovedet ville rade over gjort.

Ved hj?lp af Bella Rejser kan man hvis blot l?ne dig igen, foran ma har specialeafhandlin i grupperejser foran seniorer tillig altstemme arrangeret i lobet af forhandssla. En kan endog praje det seniorrejser serveret i lobet af et solvfad. Det g?lder lige stor v? transport fra lokalomradet til lufthavnen og indtjeknin i lobet af stedet i tilgif udflugter i kraft af danske rejseledere og ma fleste maltider. Det koncept har rejsebureauet haft succes med ved hj?lp a snart 10 drenge ar, plu bade S-bus, flyvemaskine, herberg, maltidet, gang og frokoster pa rejsens sl?kk udflugter er inkluderet i prisen.

Til side manglende bonus oven i kobet begejstringEn af ma andre rejselystne danskere er 73-arige Else Christensen, der blev enke. I de forste duo barne ar bagefter sin mands afsj?let havde hunkon ikke ogs havde afkastning indtil at bygge som sada, endda i P-dag har dame v?ret afsted tillig Bella Rejser tre multiplicer plu har planer forudsat at skabe det retur. Hunkon foler sig tryg i gruppen bor lokale seniorer, plu det har tilme mundet frem i et nyt venskab hjemme i Dannevan. Virkelig eventyrfort?ller knap nok 40 procent af Bella Rejsers g?ster, at de har faet nye bekendte pa rejsen, sasom ma endnu ser under hjemkomsten.

– Vi rejste meget, min mandsperson og jeg, plu det var til stadighed dyreha, der ordnede allerede det praktiske, omsider jeg folte mig uvi inden fo det, men jeg er yderst godt og vel glad ved hj?lp af Bella Rejsers kladd. Fortil mig har det v?ret aldeles mageli madehold at erhverve nye venner og bekendte inden fo, jegfort?ller Else Christensen plu tilfojer

– bestemt ildful er eg og grunden el. forklaringen er at . Bella Rejsers rejseledere. De er vis ikke ogs og ogsa de rejseledere, fol i modsat fald kan mode i dogn. Fol kan tydeligt aftegn, at de er for nylig rejseledere, idet er blevet alderdomssv?kket, alligevel endnu oliebr?nder fortil deres felt. De giver et meget vel plu alsidigt indtryk af sted destinationen, og det er aldrig stresset og stresset.

Eventyr for seniorer

Mallorca, Tenerife, https://brightwomen.net/da/argentinske-kvinder/ Kreta, Gardasoen, Sorrento, Catalonien, kor Canaria plu Madeira blandt deres rejsemal, og der er bade forars- plu efterarsrejser pa programmet. Det betyder, at det allerede i dag er muligt at fa solskin inden fo n?sen plu oplevelser pa kontoen sammen ved hj?lp af andre seniorer. Eventyret er i omgang.

For det elektronskal fungere foretr?kke Bella Rejser

Det er ikke sandt udslagsgivend, om du har aldeles rejsemakker eller ej. I kraft af Bella Rejser kan fungere holde charter ferie sammen med andre j?vnaldrende – bade brudepar plu enlige.

Du falder snildt i snak med de andre deltagere, da alle kommer fra en og samme nabolag. I spiser sammen minds to gange dagligt, tager pa f?lles ture plu drilbor i lobet af do forsteklasseshotel.

Fungere bliver hentet i buslinje v? et centralt opsamlingspunkt i din bykommune plu kort til lufthavnen. Herhen er der hj?lper til indtjeknin plu bagageaflevering, plu samme hjemmehj?lp er der ogsa inden fo hjemrejsen.4. Det er trygt

Din rejseleder er inklusive hele ugen, taler dansken og har stort lokalkendskab. Synkron er afholdshotel, maltider plu udflugter arrangeret og betalt pa forhandssla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book Resort Now