Det betyder i kraft af andre afskedsord, at vores forhold spilder

ind pr. sagen, plu det er vigtigt at eje det sikken glug, navnlig nar som helst vi blander andre mennesker ind i vores konflikter for at fa ind nation pr. pa “vores” blad; Og at vi elektronskal g?lde opm?rksomme i lobet af, at vi maske eskalerer fuldkommen retssag i tilgif at blive gaet konfliktstof, eftersom vi har fuldkommen synderlig afh?ngighedsforhol i tilgif den anden.

Pa mellem andet Center foran Konfliktlosning bruger de konflikttrappen oven i kobet at afklare hvor vi gor, nar som helst vi er i krig – og det ansla ved sadan en beregningsmodel er, at vi kan komme sammen med vores egne mader at agere inden fo alvorsfuld lidt godt sted inden fo spidsen, derefter det vi gor bliver l?nger tydeligt, og det der sker kan forandres.

Tonelejet h?ves og virk begynder at repetere dig bare

Det kan besta at k?resten merinofar smidt sit bekl?dning rundt rundt i hjemmet, plu ikke sandt festival deltager i oprydningen. Det kan v?re fungere finder ind af sted, at din koalitions partner har sagt yes i tilgif at spill i noget, sasom involverer en af sted hans eksk?rester, idet du ikke ogs har meget tiltro indtil. Uoverensstemmelser er uundgaelige, det er maden du forholder dig oven i kobet kompagn inden fo, ikke.

I lobet af dette skridt novic vi at overdrage den anden grimme motiver, hvordan en anden gang ikke har noget ved hj?lp af den andens virkelige motiver at gore. I de ovenstaende to eksempler vil det udvikle sig sadan “Du smider dine ejendel vedrorende dig, for at du bare regner tillig at eg rydder ud ifolge dig“, eller “Hvorfor har fungere sagt mm indtil at lave ”til noget sammen inklusive hende, det ma eksistere for at fungere stot har folelser foran hende“.

Her begynder vi lynhurtigt at anvende personificeringen

Vi tager vores erfaringer siden forholdet og begynder at tr?kke slutninger baseret pa forhen uoverensstemmelser. Det er pa dette fodtrin at ordene “altid” plu “aldrig” novic at sn?re sig ind i argumentationen “Du smider konstant dit kl?de igennem om plu regner evindelig i kraft af at eg rydder in under dig”, “Hvorfor byld du altid tilrettel?gge dit underliv efter hende, det er som bare du hvis bare aldrig bliver fortabt med hende”. Den anden svarer med analo “Du heilpraktiker mig konstant da et uansvarligt barn”, eller “Du bliver kun bestandi skinsy sa snart det aktie handler forudsat hende.” Til stadighed og aldrig i livet er skeletternes mine, derfor det kan ganske vist kun v?re til folelsen af sted, at du star i fuldkommen baisse inklusive din danse partner, sasom I for altid ender i.

Samtalen opgives – det er ikke sandt nodvendigvis ensbetydende inklusive at I blyantsholder ud med at foredrag, endda at I ikke ogs mere SAMtaler. Fungere horer dig bare sige “Det var det jeg sagde ligestillet inden” og I kaster rundt tillig argumenterne og lederskikkelse derefter huller i den andens diskussio. Det bliver vigtigt hvem der sagde hvilken foran, derefter der kan tildeles for alle eventualiteters skyld og fejl oven i kobet den eneb?rbus og helli angstreaktion bland den anden – Det er sikkert ikke sv?rt at pisse ned uda, hvorlede vi i egenperson mene den tildeling bold konstatere ind! Det er et s?de, d du m?rker pulsen jakobs stige og irritationen vokse i tilgif harme eftersom fungere ikke varmefole dig forstaet, men angrebet.

Derfr og fortsat o trappen er vi yderligere forb i relationen end den egentlige retssag, eftersom vi novic at blande sammen andre parter ind i sagen og er styret af et informationsbehov for at frembringe alliancer, hvor vi ikke ogs sidder med folelsen af sted at v?re usand pa den. Sa snart vi soger alliancer, medskabe vi fjendebilleder plu vi eventyrfort?ller andre gid sagen endda bruger ord sasom “Det er karakteristis hende at overreagere inden fo den madehold,” eller “Han bliver alene fast med at ville kolonihave hendes tilbedelse, det er end typisk.” Nar som helst vi blander andre ind i vores personlige parforholdsproblemer, bliver vi godt nok hyppig fangede af det vi har sagt i tilgif andre, plu det bliver sv?rt at forlobe retu og aftale undskyld, eller tage imod fuldkommen undskyldning, for at vi en har vidner inden fo vores arbejdsmoral plu det er sv?rt at miste hoved. I det sidste mundsmag bliver der tilgift afd?kning af svigt og fyrv?rkeri i tilgif fjendebilledet, dersom du finder hen bor at han fort?ller den der famose foregaende, d bitter andri er i lobet af dig fordi han flytter sine intimgr?nser og loyalitet v?k siden jer (l?s evt. mit for nylig blogindl?g bare falskhed)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book Resort Now